Видалення користувача в Mac OS (видалення інформації)

Сложность

Видалення користувача застосовують для швидкого видалення всієї особистої інформації без перевстановлення операційної системи. Плюси цього способу в тому, що видаляються особиста інформація та всі ваші файли, але програми залишаються. Вам не потрібно витрачати дорогоцінний час на форматування жорсткого диска, перевстановлення системи та програм

Зайдіть в "Системні налаштування" і натисніть на іконку "Облікові записи".

Натисніть на замок щоб внести зміни.

Додайте новий обліковий запис. Заповніть ім'я і пароль користувача.

Дозвольте новому обліковому запису адмініструвати MacBook.

Перезавантажте ваш MacBook, зайдіть в систему під новим обліковим записом.

Зайдіть в "Системні налаштування" та натисніть на замочок.

Виберіть старий обліковий запис і натисніть мінус для того щоб видалити його.

Щоб видалити всю інформацію натисніть "Видалити папку користувача".Готово!


preloader